2 februarie.

8

This is not a good day for science. Clar! De ieri dimineata m-am trezit cu gatul intors. Si ma doare de mor. Merg cu capul intors spre dreapta, nu vad ce am in fata, alunec pe strada.
Am fost la doctor si mi-a zis ca am torticolis acut. Torticolisul obisnuit sau banal apare uneori dupa o miscare brutala si fortata a gatului. Mai des, el se constata dimineata la trezire, fara indoiala din cauza unei proaste pozitii in timpul somnului. Simptomele dispar in mai putin de 3 zile dupa odihna si dupa administrare de medicamente analgezice si miorelaxante (decontracturante musculare), in pomada sau pe cale orala.
Mi-a facut si o injectie, algocalmin, ca sa ma lase durerea ca nu putea sa ma ridic de pe scaun. Mi-a dat si o reteta pentru Mydocalm si Diclofenac gel.
Am ajuns la munca pe la 11, am mancat ceva si am luat mydocalmul, mi-am dat cu diclofenac si m-am badijonat cu fularul in jurul gatului. Acum hai sa va zic prin ce stari trec:
– ma doare fundul de la algocalmin injectabil 
– ma doare gatul in continuare
– a inceput sa imi amorteasca coloana din cauza ca stau cu capul stramb
– ma dor ochii ca stau stramb la calculator
– ma ustura gatul unde am dat cu diclofenac
– Mycocalm-ul da somnolenta, asa ca mi se inchid ochii de somn
– nu pot sa adorm sau sa imi odihnesc capul sau ochii ca nu pot sa indoi gatul nici in fata nici in spate.
– imi amorteste piciorul de la injectie
– SI GATUL TOT MA DOARE!!!

Asa ca, cine imi mai spune ca nu am nimic si sa inderpt gatul ca nu ma doare, sa se astepte la multa carne in frigider din partea mea. Cu dedicatie.

Later Edit: si Cocosatul de la Notre Dame se simtea mai bine ca mine.

8 thoughts on “2 februarie.

 1. kif

  sunt indecis! ma amuza ce ai scris dar fiind destul de empatic de fel, nu pot sa nu ma intristez ca te simti astfel! deci ce aleg?
  stiu! aleg sa te faci bine, si repede! yeeeeiiii!

 2. Ea

  Bai stii cum ma doare? mi-a amortit tot spatele ca stau in aceeasi pozitie de la 7 dimineata, ma uit stramb la PC, nu pot sa misc absolut deloc capul in nici o directie. Putina mobilitate pe care o aveam azi dimineata a disparut pe masura ce a trecut timpul. Nu mai stiuce sa fac, ce sa iau sau cu ce sa ma dau ca nu imi trece cu nimic. Acum mi-e frica si sa ma duc acasa daca se impinge unu in mine sau daca pune metroul frana brusca cred ca o ia capul la fuga singur. Rad eu rad dar am plans azi de cateva ori de durere..

 3. Anonymous

  ….naspa.

 4. Anonymous

  Apropo carnea poate sa fie si cu coasta ceva de o ciorba cu zeama de varza sau ceafa pt un gratar ……??
  Si dedicatia e gratuita sau …..?????

 5. Ea

  Carnea e de orice fel vrei, poti sa o gatesti cum iti place, te asigur ca o sa fie asa de multa ca iti ajunge sa faci si Pastele cu ea. Dedicatia e din suflet, cu patima.

 6. El

  lasa ca avem noi grija sa dispara durerea hun :).

 7. Anonymous

  ….hmmmm, mai bine sa-ti treaca gatu tie si mananc eu ceva stevie, loboda, urzici …cand o aparea :D, poate ma inscriu doar la dedicatii ( apropo se fac si prin SMS ?? )

 8. Ea

  nu, doar telepatic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *