Vineeeeri

7

Sub dictonul foarte bine cunoscut: “Luni nici iarba (de pe Ghencea) nu creste”, astazi aducem in atentia dumneavoastra zicala: “E vineri, s-a terminat naibilui si saptamana asta”.

Asa este, e vineri, se mai termina o saptamana, minutele trec ca orele de greu, orele cum vor ele ca sunt mai mari si mai tari in gura. Ideea e ca e abia 11, sunt treaza de la 6 si parca a trecut deja ziua, mie mi-e somn.

La job am intrat putin in priza, mai ales acum pe dimineata ca sa fiu mai libera mai tarziu, Dansul a plecat in TB (and I hate him), si cum eu nu ma risc sa stau singura cu matzoaiele in care (sunt possessed de o pisica antica malefica), plec acasa, la mama mea. Unde dau de un caine. Iei…not.

Trecem peste acest moment si ajungem la topicul zilei de azi: ne-am mutaaat 😀 :D. Da, ne-am cumparat domeniu, ne-am cumparat hosting, nu mai stiu ce ne-am cumparat ca vedeam negru in fata ochilor cand il vedeam ca tot plateste cu cardul pe net varii chestii pentru blog si acum suntem pe ea-si-el.com. Ieeei. A muncit Ursu destul astea doua zile, se trezea pe la 4-5 dimineata si pana la 6 cand pleca mai instala el cate ceva. Detaliile tehnice il las pe el sa le povesteasca ca eu sunt cam a-tehnica.  Ce ma enerva pe mine era ca pe tot parcursul perioadei cat a durat mutarea el era inaccesibil. X(

Dupa cum foarte bine concluzionati, in loc de post a iesit o balarie incoerenta si usor ADHD-ica, dar e primul post pe noul blog si ma mandresc eu eeeel!

P.S. Vii sau nu la On?

7 thoughts on “Vineeeeri

 1. El

  aseara cred ca daca mai stateam 10 min la PC imi pleznea o vena in cap si muscam din monitor.
  Deja mi-e dor de tine :* uff.

 2. Ea

  si mie mi-a dor de tine si da, daca mai stateai 10 la PC iti plezneam eu ceva de cap.

 3. Ea

  S-a scchimbat poza?

 4. El

  si ziceai de mine ca nu am rabdare…

  PS: discutia se refera la gravatare

 5. Ea

  >:P oricum esti naspa

 6. El

  dar simpatic >:D<

 7. Ea

  nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *