Charlie (in viziunea ei)

Cine nu il cunoaste pe Charles? Ei, pentru cei care nu l-au cunoscut pana acum, va spun sincer v-ati pierdut timpul pe pamantul acesta degaeaba. Si ati si respirat aerul tot degeaba. DAR, va mai dau o sansa. In randurile de mai jos, veti face cunostina cu Charlie.
El este cel mai arogant, tupeist si sictirit motan din lumea asta (full of mortal human beings, cum ar spune marele Charlie insusi). Chiar acum cateva secunde am vrut sa il bat pentru ca se juca cu un catel de plus al meu si el, in loc sa fuga, asa cum ar trebui sa faca toate pisicile obediente, m-a privit cu o sila si lipsa de respect, greu de descris in cuvinte. Si, in cazul in care nu m-am prins ca ma uraste, m-a si mieunat in cel mai plictisit mod posibil.
Revenind la povestea de mai sus, Charlie ma uraste. Din tot sufletul lui. Cu toata fiinta lui pisiceasca. Isi doreste sa mor in cele mai cumplite chinuri. Isi doreste sa plec si sa nu ma mai intorc. Isi doreste ca eu sa nu fi existat niciodata in viata lui. Cam cu asta se ocupa Charles intreaga zi. Sa ma urasca. Si vreau sa va spun ca a devenit din ce in ce mai bun.
Dimineata, placerea lui suprema este sa ma trezeasca. Dar nu asa cum ar trebui sa o faca o pisica: sa te miaune, sa te miroasa, sa te linga sau altceva. Noooo…, el ma trezeste in 2 feluri: ori sare pe mine(pe burta mea, capul meu sau pe picioare) de la un metru si jumatate inaltime, de pe dulap, si apoi fuga pe fotoliu ca sa sara din nou, ori, in ultimul timp a dezvoltat o placere sadica sa ma trezeasca muscandu-ma de picioare. De unde apuca: degete, glezne, ma musca, ma zgarie, ce poate si el
Si nu prin pilota, nuuu, ca ar fi prea jucaus, NU, el alege varianta sa ma muste de piciorul gol. E asa placuuut!!!! NOT!!
Ce mai face Charlie? Nu te lasa sa stai in baie fara sa fie si el acolo si sa iti urmareasca fiecare miscare pe care o faci, se plimba pe masa prin fata mea, desi stie ca nu are voie, ma ignora. Nu ati mai vazut vreodata, va garantez, o pisica care sa poate sa ingnore pe cineva asa cum o face Charlie cu mine. Eu sau peretele, tot aia (ma degraba prefera peretele).
Cu toate astea il iubesc pe Charlie. I have to…..

Tags :

About the Author

5 thoughts on “Charlie (in viziunea ei)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.