Charlie (in viziunea lui)

Charlie, dragul meu motan care ma iubeste, si eu pe el, desigur. Pot sa zic sincer ca este mai loial decat un caine, si cateodata chiar se comporta ca unul. Cred ca daca ar stii ca zic asta despre el ar sari mai mult pe Piu, insa sa imi faca mie ceva vreodata… n-ai sa vezi asa ceva. Poate in joaca, dar daca musca stie sa pupe dupa aia. Ma asteapta de fiecare data cand intru in casa la 1 cm de usa si pana cand il iau in brate nu se opreste din mieunat.
Daca sunt in casa pe Charlie il gasesti cam pe unde sunt si eu; nu conteaza ca sunt in baie la calculator sau mananc el este prezent, in baie pe umarul meu, la calculator sub/pe monitor sau pe unitate cu o laba intinsa pe piciorul meu sa ma simta, sa nu cumva sa parasesc locul fara ca el sa stie. Adevarat are chestia aia de pisica in el.. “oh.. iz u going. ah ok, me iz zleeping” dar e asa de funny cand doarme, mai ales cand se intoarce pe toate partile dezinteresat total de ceea ce se intampla in jur.
Ma amuza ca el nu e niciodata vinovat de nimic, spre exemplu imi da pachetul de tigari sau bricheta jos de pe masa (da se pare ca are ceva impotriva lor de a fi pe masa), ramane acolo si se uita dupa cai verzi pe pereti, il cert, ii zic ca nu ii voie si el imi trage un mieunat gen “WHAT?!? I didn’t do nothing… it’s Andreea trust me“.
De fapt cred ca o iubeste si pe ea, dar e genul ala de “tough love” intre ei, dar sunt sigur ca o s-o scoata ei la capat pana la urma.

Tags :

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.