Si a venit toamna pe blog

Un post putin tehnic dar sper sa foloseasca cuiva.
Nu o sa pun poze pentru ca nu am facut si nu o iau de la capat pentru ca sincer nu am chef dar si trebuie sa ajung undeva.
O tema de genul acesta se face foarte usor. Pur si simplu se ia tema de baza (care o s-o mai vedeti in primavara), se sterg elementele care nu se mai doresc in cea noua, cum erau florile, si se introduc elementele noi, in cazul nostru frunzele.
Stergerea elementelor este destul de simpla: ori se face prin selectarea lor folosind lasso tool-ul ori pur si simplu radiera. Eu am folosit radiera cu un bursh soft rotund si de marime mare, undeva la 300px pentru poza de background.
Introducerea noilor elemente se face in felul urmator: am downloadat de pe net niste brushuri cu frunze, am ales apoi marimea dorita si din brush properties am umblad dupa ochi la “Shape dynamics” si “Scatering” plus cateva alte optiuni doar pentru gustul meu. Asa am acoprit tot albul facut in operatiunea de stergere.

Culoarea schimbata cu un layer gradient… et voila, asa a iesit noua tema pentru acest blog, care ne va insoti pana in decembrie.

About the Author

2 thoughts on “Si a venit toamna pe blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.