Ziua buna se cunoaste de dimineata

Azi dimineata m-am trezit cu nervi. Si nu din-aia obisnuiti: ca ma trezesc prea dimineata, ca mi-e somn, ca e miercuri si nu vineri, ca ma duc la serviciu. Nu, din-aia cei mai nervosi: nervi din cauza lui Charlie.
V-am mai povestit ca lui ii place sa se joace cu un catel de plus (e complexat :))) ) cu care eu nu il las, pentru ca mi-l strica. Inainte il aveam pe raftuletul de deaspupra patului. Cum s-a invatat sa il ia de acolo, i-am mutat locul pe un raft mult mai sus. Matza a vazut unde l-a pus si ce s-a gandit el: “crede ea ca nu ajung la el?? Se inseala!! let me prove her wrong” si s-a catarat pe dulap si s-a chinuit el ce s-a chinuit acolo sa il dea jos. Si a reusit!! Nu mi-a venit sa cred cand am vazut ca iar isi baga ghearele il el. Il pun la loc si il urmaresc: se suie pe dulap, se pune deasupra raftului cu pricina si desi sta intr-un echilibru instabil reuseste sa ia jucaria de pe raft si sa o dea jos. Si iar sa isi bage ghearele in ea.
Il cert eu aseara, nu ma baga in seama ca de obicei, etc, ma culc. Pe la 4 dimineata i-a venit cheful de joaca si da iar jucaria jos. O iau, il cert, o pun la loc, ma culc. Pe la 5 si ceva, il aud cum tregea cu ghearele in disperara de ceva. Ati ghicit, tot jucaria mea. O iau iar, o bag sub patura langa mine de data asta ca sa nu o mai dea jos, nu ma mai obosesc sa il cert ca oricum degeaba si ma culc inapoi sa mai prind si eu o ora de somn decenta. Intr-o oarecare masura, l-am fraierit. Dar mai mult el pe mine.
In timp ce ceasul suna la capul meu in voie, anuntandu-ma ca trebuia sa ma trezesc deja de 30 de minute, Charlie a gasit o metoda mult mai ingenioasa sa ma trezeasca: s-a suit ianpoi pe dulap in locul unde stia el ca e catelul. Cum nu poate sa vada daca jucaria este sau nu pe raft, a inceput sa dea cu laba pe acolo pe undeva….. pana cand ar fi dat de ea. Jucaria fiind in pat langa mine, nu a resit sa gaseasca decat un album foto plin cu poze, pe care mi l-a dat jos fix in cap!!! Cred ca nici in cele mai frumoase vise ale lui nu ar fi reusit sa il dea exact exact in capul meu. Pun pariu ca exalta de fericire in sufletul lui mic si negru.
Ma ridic, ma dau jos din pat, ma spal, ma imbrac, plec la munca. Ajung in statie la 32 si stau…si staaaau…si apoi aflu ca mai jos, pe la Chirigii avusese loc un accident si nu mai mergeau tramvaiele in nici un sens. Ia-o pe jos pana la Liberty, la cat imi place mie sa merg pe jos!!! ca sa iau 25 si apoi metroul de la Eroii Revolutiei. Pe drum, imi sun o colega sa ii zic ca intarzii si ea imi da uimitoarea veste ca azi aveam treaba de salahor, avem de dat cu mopul si facut curat la birou ca avem mai dupa-amiaza o vizita importanta. Pana la 11.30 am muncit si acum nu ma mai pot apleca de spate.
Ma intreb, ce mai urmeaza azi????

About the Author

9 thoughts on “Ziua buna se cunoaste de dimineata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.