Leopolda si Gigel

Intorsi de la cumparaturi… el bea o dintr-o cutie de lapte batut, mai tarziu o sa bea si bere, dar asta e cu totul alta poveste si probabil rezultatul se va petrece in alta incapere din casa. Dupa cum ziceam el bea lapte batut si se intoarce serios catre ea si ii spune “ce-ar fi sa iti zic de acum Leopolda” si ea spune “Gigel”. In concluzie azi suntem Leopolda si Gigel.
Ce fac Leopolda si Gigel intr-o  zi obisnuita? Urmariti-ne in continuare si veti afla deznodamantul povestii….
Ziua a inceput la ora 04.00 cand Gigel ( pe atunci era inca obisnuitul si monotonul Stefan ) a simtit pentru prima data in acea zi ca trebuie sa se duca la baie. To do some nasty stuff. Si cum statea el asa pe tronul regatului (vorba aia: King of my castle, na na na na na na na…), semi-adormit- partial de somn, partial de miros – si-a dat seama ca azi va avea o idee geniala. Nu stia inca virgula care va fi aceasta; dar stia ca va fi. Exista acolo, in fundul creerului. Se intoarese in pat la iubita lui Leopolda (pe atunci nu isi daduse seama ca ea va ajunge sa fie Leopolda, era in continuare Andreea) o saruta dragastos pe frunte si dupa ce aceasta ii daduse un pumn in cap ca o trezise, se culca la loc.
Povestea sare peste cateva ore, timp in care amandoi dormira, unul mai bustean decat cealalta. Pe la 10.00 dimineata s-au trezit unul langa celalalt, lucru ce ii facea fericiti pe amandoi. S-au pupuat dragastos, in ciuda sobolanului de dimineata, s-au alintat pret de cateva momente si apoi au inceput sa isi faca planuri pentru ziua respectiva. Urmau sa ia micul dejun in pat (format din rabdari prajite in sos de soia pentru ca frigiderul lor era porno), dandu-si seama ca nu au de mancare, s-au enervat amandoi si acum nu se mai suportau. S-au ridicat amandoi din pat si au inceput sa faca curat si ordine prin casa. Cum aceasta indeletnicire o enerva mereu pe Andreea, aceasta deveni in timp foarte scurt si mai nervoase, adaugandu-se la starea de nervi nervosi pe care ii avea in lipsa mancarii. Dupa ce au terminat de facut curatenie, s-au imbracat si au plecat in preamarateul Carrefour dupa d-ale gurii.
2 ore mai tarziu iata-i intorsi de la cumparaturi, fericiti ca aveau de mancare. Nu trebuie neglijat faptul ca lui Stefan ii staruia in capul lui mare de dimineata de cand a facut treaba aia rusinoasa prima data in ziua respectiva, ca azi va fi o zi cu totul speciala – o zi in care va avea o idee!!! Au scos din sacose alimentele hranistoare si le-au depozitat care unde trebuiau puse. Intre timp Stefan desface cutia de lapte batut si bea pofticios din ea. In acel moment, un scurtcircuit s-a produs la nivelul neuronilor deja zguduiti din capul sau si stiu in acel moment ca ideea s-a conturat in capul lui. Se intoarse catre consoarta lui si ii spuse cu un ranjet de la o ureche la cealalta:
– Ce-ar fi ca de acum sa iti zic Leopolda?
Ea, contrariata, nestiiind inca de unde venise aceasta…idee, il puse o intrebare simpla, care, a crezut ea ca il va dezarma pe el in incercarea lui de a-si exprima ideea:
– Gigel? A crezut ca spunandu-i asa, el va renunta la ideea de a-i spune Leopolda. Dar s-a inselat…
– Leopolda!!! Spuse el plin de entuziasm pentru numele si identitatile noi gasite.
– Gigel…., spuse ea dezamagita ca planul ei nu functionase.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.