Onesti

La fel de linistit a ramas oraselul, iar oamenii din el la fel de primitori, si nu ma refer numai la parinti si cunoscuti, ci la toata lumea din el. Abia cand iti traiesti tineretea intr-un oras ca acesta poti sa iti dai seama cat de murdar este Bucurestiul; si cand zic murdar ma refer la toate gunoaile din gara asta numita Bucuresti. Dar nu am de gand sa scriu cat de nasol este orasul in care locuiesc momentan ci cat de frumos este in micutul meu oras.
Din pacate nu am prea avut timp de poze pentru ca am stat foarte putin, practic o zi, dar pot sa zic ca si cu oboseala drumului de 8-9 ore dus-intors a fost indeajuns incat sa imi incarc “bateriile” pentru inca o perioada in Bucuresti. Orasul a ramas neschimbat de la ultima vizita, poate ceva mai putin tineret pe strazi pentru ca toata studentimea a plecat, dar asta nu m-a deranjat, doar vin din centrul aglomeratiei :). Cum ziceam, timpul a fost scurt, dar am avut timp sa imi vizitez parintii, sora, cumnatul si nepoata si asta a fost cel mai frumos lucru posibil din toata excursia noastra te weekend.

PS: o sa revin cu cateva poze totusi, care mai mult sunt de pe drum si o sa caut cateva din anii trecuti sa vedeti cat este de frumos toamna.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.