Stockholm

Maine plec la Stockholm. Stiu ca iarasi Vlad imi va scoate ochii ca nu i-am spus, desi stie din iulie, dar hai sa il lasam pe el cu neuronii lui creti… Ma simt a bit excited, dar in cea mai mare parte nervoasa. De ce? Well….
1. Nu am apucat sa imi strang nimic, bagaj pauza, oricum totul e vraiste in capul meu si nu stiu ce sa imi iau la mine si ce nu. Ma uitam peste niste alte poze din anii trecuti cu cei care au participat la astfel de conferinte si toti erau imbracati casual cu usoare accente office, dar parca nu imi vine sa ma imbrac casual la o conferinta internationala…Ursu a incercat sa ma ajute, dar din pacate s-a bagat exact unde era cel mai putin indicat: make-up. I-am zis sa stea linistit si sa ma lase pe mine. Oricum, multumesc pui :*
2. Nu a venit nimeni in firma autorizat sa imi dea bani de diurna si mi-e ca o sa plec cu degetul in gura. And that sucks.
3. Nu mi-am mai vazut Ursul din weekend decat 30 min pe zi si lucrul asta nu mai face sa ma simt confortabil cu mine si relatia si incep sa ar campiile aiurea si sa spun balarii. Again, Urs, imi pare rau ca sunt vaca.
4. Din cauza plecarii de maine nu o sa pot ajunge la nunta lui Geo si Anca (v-am mai spus de 10.000  de ori ca imi pare rau si chiar imi pare, sincer, mai ales ca asa aveam chef de o sarba din Flamanzi…:)) ) carora le doresc o vila din marmura alba sa moara Gigi de ciuda si copii multi, sa mai moara o data Gigi ca faceti Steaua in miniatura.
5. E racit Ursu si nu imi place sa il las asa acasa, mai ales ca stiu ca nu are grija de el.
6.Zilele in care plec, ar fi fost singurele zile in care as fi putut sa stau cu Ursu pana weekendul viitor, ca in rest ne vedem 5 minute pe zi de ceva timp incoace.
7. Nu mai stiu ce alte motive as mai avea, dar tot nu mi-au trecut nervii, semn ca mai sunt reminescente.
8. Am gasit – e ffffffffoarte frig acolo si toate hainele mele groase de iarna sunt la Onesti si, in consecinta, o sa vin un sloi de gheata inapoi.
9. Chiar cred ca am terminat motivele; parca mi-au mai trecut nervii.
10. Trebuia sa fie o cifra rotunda.

In zilele urmatoare o sa revin cu posturi despre ce si cum e pe acolo, daca am net la hotel. Daca nu, va povestesc cand ma intorc, dupa ce o sa mi se dezghete degetele.

About the Author

3 thoughts on “Stockholm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.