Un weekend care a facut cat 2 saptamani

Toata lumea ne acuza ca suntem comozi (asta este varianta noastra, a lor e “lenesi”) si ca nu facem niciodata nimic si ca…plm. Nu este asa. !!!! Nu suntem lenesi, si ca dovada, iesim zilnic din casa. Care este un maaaare lucru. Dovedit. De vineri seara si pana luni dimineata nu am iesit din casa pentru ca am fost raciti. Sa ne intelegem, nu am iesit deloc. A fost groaznic. Mai intai o sa va povesteasca El cum a fost si apoi eu. Enjoy.

Asadar dragii mei de vineri stam in casa, de vineri seara sa fim mai precisi, cand ne-am intors fiecare de la serviciu, ne-am plimbat putin pe la unirea prin parc, si probabil de la timpul petrecut in frig, a lovit raceala bine de tot. Ea era de cateva zile racita, abia isi revenise putin, iar pe mine ma incerca de vreo doua zile… in fine ajungem acasa inghtati de frig ne schimbam in hainele de casa, si punem cumparaturile la locurile lor. Trebuie sa fac o mica paranteza si sa va spunem ca am luat turta dulce de casa, alune in caramel, tot de casa si cireasa de pe tort sa fie branza in cetina de brad… yummy. Revenind la poveste, vineri a fost crunt, cand s-a mai domolit frigul care ne intrase in oase s-a instlat febra si aici am intrat putin in panica, cred si eu la o temperatura de 39.8. Ei si de aici a inceput tratementul, initial cu eferalgan, coldrex, aspirina. Am zis ca nu e cazul sa bagam in noi antibiotice. Au mai fost si cateva frectii cu spirt si febra a inceput sa scada, deci toate bune si frumoase pentru ziua de vineri. Samabata nu s-au intamplat foarte mult in afara de faptul ca am trecut pe nurofen si ea pe modafen, in mare de aici totul bine cu boala, a inceput sa scada temperatura, nu cred ca a trecut de 38. In rest ce sa va spun ca am facut in casa.. am jucat table am jucat carti am facut curat ne-am uitat pe pereti, ne-am uitat la filme, ne-am uitat la desene animate, iar ne-am mai uitat pe pereti, si am ajuns azi la ora asta cand nu mai avem ce sa facem.. asa ca scriem aici. In orice caz, faptul ca ma simt mai bine se datoreaza ei.

Vineri, dupa munca, in drum spre casa, am trecut prin parcul de la Unirea si am cumparat cate ceva bun 🙂 Fiind racita de mai demult, de pe la inceputul saptamanii, nu m-am gandit ca o sa imi faca rau plimbarea, dar ceea ce a urmat m-a facut sa imi stea in gat si alunele in caramel si turta dulce cumparate… Ajungem noi acasa si El imi zice ca ii e rau si ca nu mai poate. Si mie imi era cam rau, dar era vizibil ca el era intr-o stare mai proasta. Se schimba si se pune in pat. Ii iau temperatura si cand vad pe termometru 39.8 intru in panica. I-am facut frectie cu spirt, l-am infofolit si i-am dat pastile cu pumnul: antifebrile, analgezile, aniinflamatoare si ce mai aveam prin casa, plus ceai fierbinte cu multa lamaie. Cam la 30 de minute incepe sa transpire. Si nu se mai oprea. L-am schimbat de 6 ori in noaptea aia, nu mai aveam haine in care sa il schimb. Vine sambata. El putin mai bine, eu la fel, ne zicem ca ce a fost mai rau a trecut. Nu a fost chiar asa. Am jucat Razboi si table pana ne-am plictisit. Am facut ceva de mancare pe dupaamiaza si ne-am uitat la un film. Intre timp, pe El il apuca iar febra. 38.3 de data asta, mai mica, dar tot nu era ok. Iar frectie, iar pastile, the whole drill. Ii scade febra, se simte mai bine, eu in schimb din ce in ce mai rau. Ma pun si eu in pat langa el, adormim pe la 10 maxim. Ne trezim azi pe la 11. Amandoi ragusiti de abia putea sa vorbim, cu nasul infundat. Eu fara febra, El cu febra, dar ok 37.3. Acceptabil. Mancam ceva si stam in pat. Am vazut 2 filme pana acum, am mancat de 2 ori, am facut curatenie in toata casa si ne-am jucat cu matzele. Ne-am plctisit intr-un asemenea hal, incat imi vine sa ma urc pe pereti. Si nu am ce sa fac. Asa ne-am hotarat sa va scriem un post comnun in care sa va zicem ce weekend minunat am avut noi doi, raciti, fara sa iesim 2 zile si ceva din casa.

Al vostru cum a fost?

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.