De ce nu il tundem pe Kif

Chiar oare de ce nu il tundem pe KIF? Multi dintre voi sunt sigur ca nu stiti cine e kif.. wow ce vaca sunt, ai putea zice ca am impresia ca blogul este citit de mult mai multi oameni care nu ne cunosc Ei bine nu il tundem pe kif ca ne place pleata lui de kiftosenie, de Gizone.. orice asemanare cu Jesus e perfect o intamplare.
Abia m-am trezit, chiar abia m-am trezit, cred ca nu au trecut mai mult de 5 minute. Da sunt genul ala de om care are obiceiul tampit de a deschide calculatorul imediat ce se trezeste, adica ma trezesc cu indexul in directia butonului de pornire a PC-ului.. cum de am ajuns sa scriu aici.. simplu, m-ai pornit yahoo messenger si a mea iubita avea la status postul precedent. Sunt sigur acum o sa imi faca gura ca de ce nu am sunat mai intai, raspunsul este simplu.. nu o sa imi iau mai mult de 5 minute sa aberez aici si sa imi fac postarea mult doirita de a scrie exact in momentul in care m-am trezit, cand gandurile imi sunt mai amestecate decat o portie de spaghetti.
Pana la urma nu are aproape nicio legatura cu Kif doar ca mi-a ramas in capt de la ultima fraza a postului precedent.. si daca mai rade de ea, chiar o sa ajunga sa fie tuns saracu.. nu de alta dar sunt sigur ca o sa fie o experienta interesanta pentru tot grupul.. si sunt sigur ca Sorin sau Straist o sa fie complet de acord cu mine… Acum intrebare: Cine e Sorin sau Sraist? Vedeti iar am impresia ca blogul nostru nu e citit nu numai de prieteni.. o impresie buna de altfel, cel putin in cazul blogulu, zic eu. Aberez… imi dau seama ca folosesc prea multe puncte de suspensie, dar mi se par mai OK decat virgulele, oare de ce? Imi plac interogarile de genul, interogarile interioare puse in momentul in care te-ai trezit, sunt ca micile detalii ale vietii, zic eu. Imi plac mai mult puncetele de suspensie pentru ca in mintea mea creata inlocuiesc mai bine virgulele, cratima, parantezele, uneori chiar si punctul. Stiu-stiu daca m-ar auzi Boghiu acum m-air baga gramatica in pupila ochiului stang… cornet cu cornet… asta presupunand ca faca din cartea de gramatica cornete.

Interesant nu?

Tags :

About the Author

11 thoughts on “De ce nu il tundem pe Kif

  • Author gravatar

   Si sunt sigura ca si Sorin si Straist si Kif si in acest moment chiar si eu iti zicem in cor: Culca-te la loc!!! Esti incoerent!

  • Author gravatar

   si in plus, nu il tundem pe Kif si punct. Ca a zis ca isi face tricou cu mine:))))

  • Author gravatar

   am zis,am zis!si ma tin de cuvant!
   maine la prima ora se executa una minunatie de tricou,ca sa se inteleaga ca azi 25.01.2010 am devenit fan ANDREEA!

  • Author gravatar

   In ciuda faptului ca aberezi si esti complet incoerent, sunt de acord cu propunerea ta.

   Ba mai mult, sunt de parere ca merita mai mult exposure acest subiect, si ca atare a aparut link`ul de mai jos:

   http://apps.facebook.com/causes/439032?m=05e7a41c

  • Author gravatar

   =))))) ahahahhahahahahahaha

  • Author gravatar

   bine, bine, dar cine e "Boghiu"…..?? :))

  • Author gravatar

   clar nu esti din onesti, de asta as prefera sa te semnezi in continuare.
   Boghiu, pentru cine este curios, este fosta profesoara de romana.

  • Author gravatar

   Ok, cu multa placere, atat timp cat nu deranjez….am sa comentez in continuare, sper sa nu-mi imprumute cineva "anonimu' "

  • Author gravatar

   …..si da, nu sunt din onesti, sunt de aci din partea locului, cu toate ca din poze imi place mai mult onestiúl decat bucalele, sunt multe orase care imi plac mai mult decat miticul asta, dar asta e alta discutie pt alta postare daca va fi……iar ruta 32 asa a fost decand s-a inventat, am facut liceul undeva in reajma stiu toate traseele ( doar daca nu s-au modificat de atunci )si crede'ma am preferat mersu pe jos pana la unirii, defapt pana la Sf. Vineri decat sa ma urca in absorbante cum ai ziceam noi…..

  • Author gravatar

   da, adevarul e ca e inuman ce sa intalma in 32-ul de acum, sincer nu cred ca era asa acum vreo 10 ani.. cat despre Onesti, e cu singuranta mai frumos decat Buc si clar mai frumos decat multe alte orase, fara falsa modestie.

  • Author gravatar

   1. Ruta 32 acum este de la inventare legatura din bariera bucurestilor piata plebei( actualul capat tramvai rahova) si centrul comercial al bucurestiului….piata unirii ( boierimi ), asta in vremuri dedemult, dar in vremuri mai apropiate este legatura provincialilor la servici, cu "rata" pana in bariera si cu tramvaiu pana la metrou, si pe langa "ei" si voi.
   SI crede-ma acum mai gasesti o apa calda ceva un SPRAY fata de vremurile in care asa ceva gaseai doar in talcioc sau cu portia si nici la moda nu era sa te duci in fabrica sau la piata cu branza sau zarzavat mirosind a "spray"….nu era muncitoresc……

   2. Onestiul ca oras l-am "ratat" la picioare, dar l-am vazut in poze, si imi place asezarea lui, dealurile si "garla", in orice parte ai pleca gasesti un loc sa pui o patura si sa faci un ….. ce vrei, sa-ti petreci o zi, alta decat in casa, pe cand aici…..hmmmmm, in orice parte ai pleca….dai peste gunoaie lasate de "ailalti" sau de aia de construiesc, si sincer nici la marginea bucurestiului nu gasesti aer curat.
   Iar la onesti nu stiu daca se mai produce in cele 2 treimi de fabrica raportat la o treime oras ca suprafata, dar sper ca compenseaza imprejurimile.

   Dar daca veni vremea de Onesti, am si eu o MARE nelamurire…….am vazut la margine de oras langa oarece blocuri un parc de distractii, o mare roata tiribomba, o capela, si un cimitir….. dc au fost asa asezate….sa fie drumu mai scurt ?? Doamne Fereste de necaz, departe de mine gandu asta, dar prea e parcu intre casa si "casa"…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.