Ianuarie

Apropos, am facut ceva interesant cu Ea (nu ca nu as face tot timpul), la inceputul anului, respectiv lunii, am planificat cam ce vrem sa facem noi pe 2010 si ce vrem sa facem in ianuarie. Avem in linii mari planuri pentru 2010 dar aceastea incep cu februarie. In concluzie, luna ianuarie este plictisitoare, cel putin cea de-a doua parte, pe bune acum, a stat cineva sa se gandeasca ce nasoala e luna ianuarie…: vii dupa sarbatori plin de carnuri si cu burta, pe care trebuie sa o dai jos(la cine e cazul, eu o pastrez), concediu nu prea poti sa iti iei ca ai avut de sarbatori, sunt tot felul de chestii care apar din 2009 (mie nu mi s-a intamplat, dar am vazut la altii), bani nu mai ai ca i-ai tocat pe toti, de munca nu prea ai chef ca vii dupa un concediu in care ai lenevit si ai mancat toata ziua si argumentele pot continua. Astea sunt aspectele generale, dar daca mai pui ca vii in Bucuresti, intr-un sector 5 in care primarul nu este in stare sa dezapezeasca, dupa ‘n mustrari, da gres si la a doua zapada, mormane de zapada imbibate cu antiderapant, scarbos, trafic de numai numai, metrouri cu intarzieri de cate 14 minute in mijlocul saptamanii la ora 1:30 PM(am vrut sa fac reclamatie, nu am gasit unde), ma rog, am zis ca termin cu argumentele mai sus dar nu ma pot stapanii. Astept sa vina februarie, luna scurta, venituri mari pe zi, adica salariul raportat la nr de zile lucrate da cu +.
Citesc mai sus si imi dau seama cat sunt de incoerent si incerc sa  pull myself together. Reluam. Ne-am planificat in linii mari cam ce am vrea sa facem in 2010 cu banii. Cei care ne raman dupa ce ne platim enormele datorii lunare. Si mai ales acum ca nu mai fumam, am calculat ca o sa ne ramana cam 600-700 lei in plus /luna fata de anul trecut cand fumam.
Ea vrea: ochelari noi (de fapt ii trebuie ca mai are putin si devine orbete prin casa; o sa gaseasca mobila cu ajutorul fluierului piciorului), un set de nu-stiu-ce-oje-and-shit (o las sa se uite prea mult pe net), garderoba noua (nu cred ca trebuia sa mentionez acest lucru – era subinteles), excursie in Paris, pantofi noi (vreo 4 perechi), genti noi (unde le mai pun si pe alea????) si nu mai tin minte
El, adica eu, vrea/u: un Wii. Atat. Atat vreau si eu pe anul asta, un amarat de Wii, ventual si pe ala de pe okazii, nu ma deranjeaza. Dar, desi dorinta mea este infama fata de costul dorinteleor Ei cumulate, presimt ca anul acesta vom face majoritatea dorintelor ei sa devina realitate, iar Wii-ul meu….. va deveni realitate ori in decembrie 2010, ori in momentul in care chiar nu ma mai intereseaza achizitionarea lui.
Dar o iubesc si ne iubim si oricum o sa ii cumpar ei ce vrea si eu ma bucur de bucuria ei.
Totusi daca stau bine si ma gandesc, sunt asul cheltuielilor neprevazute, in concluzie la sfarsitul anului cand o sa tragem linie nu stiu care dintre noi o sa iasa in frunte.
Hai sa tragem o mica concluzie ianuarie e de rahat, dar a venit 2010 si avem o gramada de facut.. voi ce vreti sa faceti?

PS: Ea si cu Pulica Franaru se gandesc la mine 😉

About the Author

3 thoughts on “Ianuarie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.