la multi ani

La multi ani noua, mie si ei. Azi facem 1 an, yeey. Ce pot sa zic se vede fericirea pe noi. Dupa un an impreuna nu pot sa zic mai mult decat ca sunt fericit. Nu este ca in prima zi, este mai bine, stiti voi fraza aia… “te iubesc ca in prima zi” ei bine este total eronata, nu pot sa zic ca o iubesc ca in prima zi, o iubesc mai mult de atat, cam de 365 de ori mai mult…

Daca ar fi sa fac un rezulmat la ce s-a intamplat in ultimul an, nu mi-ar ajunge cateva saptamani intregi sa va povestesc, pentru ca toate amintirile au s-au imprimat in creier, uimitor pentru mine de altfel care uit si daca am incuiat usa pana cand am iesit din scara, dar pot sa va zic in linii mari ca ne-am distrat in ultimul an, ne-am simtit bine si sunt sigur ca in anii ce vor urma ne vom simti si mai bine.

Intr-adevar, am un topic siropos azi, ei bine dragilor, asta-i viata, e ziua noastra si ne bucuram de asta, si daca spuneti ca de ce stam la ora asta in casa pentru ca am fost plecati pana acum doua ore in oras si acum Ea pregateste (a se citi pregatim, just in case) o minunata cina, ea face mancare, eu o sa fac aranjamentul, deci facem o cina romantica. Vom sarbatori impreuna noul an care vine, poate reusim si imbracam matzele in chelneri, daca facem asta o sa punem si poze.
Va pupam si ne vedem maine intr-un nou an impreuna.

Tags :

About the Author

3 thoughts on “la multi ani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.