Ne-am mutat

Dupa cum vedeti si voi am resit sa ne mutam. Nu, nu am cheltuit asa multi bani precum zice ea mai jos. Singurul lucru care m-a scos din sarite a fost faptul ca serviciile goDaddy sunt destul de lenese. Ca sa ma fac mai bine inteles, sa faci o schimbare intr-un serviciu dureaza de la cateva minute la cateva zile. De exemplu ca sa actveze hostul cumparat de la ei le-a luat cam 6 ore.Tot ce pot sa sper pe viitor e ca macar sa fie stabile si sa nu avem deloc downtime, pentru ca asa se lauda ei.
Alte chestii mici despre domeniu si hosting de la goDaddy: control panelul lor nu este chiar asa de greoi cum m-am asteptat, adica prima data cand am intrat m-am cam speriat de multitudinea de butoane pe care le-ma vazut acolo… dar pana la urma dupa o zi de folosire intensa ajunge sa fie destul de intuitiv.

Ea m-a suportat cu greu astea doua zile, cat eu m-am chinuit cu setup-urile, sa ne intelegem, in anul 2010 daca tehnologia, indiferent care ar fi ea, nu se misca repede, pentru mine lucrurile devin extrem de frustrante. De asta aseara dupa ce am asteptat cateva ore sa imi schimbe doua nameservere (pe site scria “wait a few minutes for the changes to take place”) imi venea pur si simplu sa musc din monitor. Cum ziceam ii multumesc ei ca mi-a suportat multitudinea de injuraturi care sincer nu stiu cate zeci or fi fost ca de la o vreme cred ca veneau din inertie, si ca m-a sprijinit in totalitate.

In sfarsit, sper sa va placa si voua noul blog, noua interfata si ce o urma de acum incolo.

Tags :

About the Author

1 thought on “Ne-am mutat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.