Vineeeeri

Sub dictonul foarte bine cunoscut: “Luni nici iarba (de pe Ghencea) nu creste”, astazi aducem in atentia dumneavoastra zicala: “E vineri, s-a terminat naibilui si saptamana asta”.

Asa este, e vineri, se mai termina o saptamana, minutele trec ca orele de greu, orele cum vor ele ca sunt mai mari si mai tari in gura. Ideea e ca e abia 11, sunt treaza de la 6 si parca a trecut deja ziua, mie mi-e somn.

La job am intrat putin in priza, mai ales acum pe dimineata ca sa fiu mai libera mai tarziu, Dansul a plecat in TB (and I hate him), si cum eu nu ma risc sa stau singura cu matzoaiele in care (sunt possessed de o pisica antica malefica), plec acasa, la mama mea. Unde dau de un caine. Iei…not.

Trecem peste acest moment si ajungem la topicul zilei de azi: ne-am mutaaat 😀 :D. Da, ne-am cumparat domeniu, ne-am cumparat hosting, nu mai stiu ce ne-am cumparat ca vedeam negru in fata ochilor cand il vedeam ca tot plateste cu cardul pe net varii chestii pentru blog si acum suntem pe ea-si-el.com. Ieeei. A muncit Ursu destul astea doua zile, se trezea pe la 4-5 dimineata si pana la 6 cand pleca mai instala el cate ceva. Detaliile tehnice il las pe el sa le povesteasca ca eu sunt cam a-tehnica.  Ce ma enerva pe mine era ca pe tot parcursul perioadei cat a durat mutarea el era inaccesibil. X(

Dupa cum foarte bine concluzionati, in loc de post a iesit o balarie incoerenta si usor ADHD-ica, dar e primul post pe noul blog si ma mandresc eu eeeel!

P.S. Vii sau nu la On?

About the Author

Ea

Blonda pana-n maduva oaselor, care si-a descoperit de curand pasiunea pentru blogging, carti si lucruri tehnice.

7 thoughts on “Vineeeeri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.