Este dimineata

Cafeaua inca frige, trebuie sa mai astept ca sa beau din ea.
Ador diminetile astea cand suntem amandoi acasa, asta este beneficiul, cel putin la mine, de a lucra in ture. Prinzi multe dimineti acasa. Te trezesti cand vrei, ma rog la mine ora 7:30 este mult, un cinstit ora 10 pentru Ea, stai si iti bei cafeaua in liniste, te uiti pe geam cum pleaca lumea la serviciu. Este frumos ce pot sa zic. Acum sa nu credeti ca va fac in ciuda, aseara spre exemplu am ajuns la 23:00 acasa de la serviciu.

Da, sunt un om al diminetii, ma trezesc cand sunt odihnit la 6 si cand sunt obosit la 8. Pot sa zic ca mi-am terorizat marea majoritate a prietenilor, care sunt fani al somnului pana mai tarziu. Spre exemplu imi aduc aminte de Zuha si Crisa care aveau ochii impleticiti cand ajungeam la ei in acele weekenduri din liceu, sau de Straist cand eram colegi de camera in Regie care nu mai stia pe ce parte sa se intoarca ca sa scape de mine. Mi-a luat destul de mult timp sa invat cum sa trezesc lumea in asa fel incat sa nu faca urat. De exemplu pe Zuha il trezeam cu batai constante de deget in frunte……………… acum ca stau si ma gandesc, nu cred ca era prea placut pentru el. Dar este bine, ca acum sunt un as al trezirii. De exemplu pe Ea o trezesc in felul urmator: fac o cafea sau un ceai, plus doua-trei felii de paine prajita cu miere sau cu gem si am reusit sa inlocuiesc batutul in frunte cu mici mangaieri si cate sarutari pe frunte sau obraz, daca asta nu merge aducem artileria grea, mai intai il pun pe Yoda pe ea ca e mai mic, iar daca nici asta nu merge il pun pe Charlie si in ultima instanta pe amandoi.

In concluzie eu acum am sa ma duc sa fac cafeaua si cele doua felii de paine prajita cu miere, sau cred ca avem cornuri azi, o sa vad eu, iar voua va urez o dimineata placuta.

Tags :

About the Author

1 thought on “Este dimineata

  • Author gravatar

   Amintesti numai de liceu, huh? Dar de faculta nu povestesti?
   Cand abiaa asteptam sa dormim in diminetile in care nu aveam cursuri…si astea nu erau chiar dese, pt ca eu cam aveam scoala de la 7.30 😐
   Oricum, asteptam degeaba, pt ca ne trezeai u negresit 🙂 iar noi te “rasplateam” prin baitze cu Snow si alte picanterii :))
   Ce vremuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.