Noua jucarie

Saptamana trecuta am achizitionat o noua jucarie, un WII. Nu ma asteptam, dar cred ca este unul din cele mai tari lucruri pe care le am.

Noi suntem niste omuleti destul de sedentari, de exemplu mie personal nu imi place sa dau cu piciorul in minge… nu stiu nu am placerea de a juca fotbal… iar de basket, singurul sport care imi face placere sa il practic, este cam greu de practicat in Bucuresti, motivul fiind unul destul de simplu: nu am niciun teren in zona.

Revenind, WII, minunata jucarie, ma dor picioarele, asa ca iau o pauza ca sa ma laud. Nu este o consola pe care ruleaza jocuri cu o grafica exceptionala, ca sa fac o mica comparatie, jocurile se compara la grafica cu jocurile din anul 2005 cel mult, insa gameplay-ul este total altceva, in sensul bun al cuvantului. Miscarile sunt foarte reale si naturale, mi se pare si normal din moment ce totul depinde de cum te misti tu ca si persoana, de exemplu Ea este foarte buna la jocurile care folosesc picioarele (jocurile care folosesc fitboardul) eu sunt bun la cele in care iti folosesti mainile (jocurile care folosesc controller-ul si nunchuckul). Un lucru care l-am apreciat, sunt mesajele de avertizare care apar inainte jocului, mesaje care suna cam in felul urmator: “prietene vezi sa ai destul spatiu sa nu spargi chestii de prin casa” sau mesajul care vine dupa mai mult de doua ore de joc “alooooo vezi ca ai stat ca mult sa te joci, ce ar fi sa tragi o fuga pe afara”, poza cu fereastra din acest ultim mesaj e pun ciudata, mi se pare ca iti sugereaza sa te arunci pe fereastra… dar na asta sunt eu putin paranoia.

Pana acum am jucat aproximativ 6-7 jocuri si pot sa zic ca m-am indragostit de WII. Am ras cu lacrimi la unele jocuri, am injurat la altele(eu in mod special), ne-am lovit la unele si ne-am extenuat la toate. Pot sa zic ca in primele doua zile ne-am dus amandoi la somn cu picioarele umflate si franti de oboseala.

In concluzie, daca vreti sa faceti miscare, decat sa dati cate milioane pe aparate de fitness plictisitoare mai bine va luati un WII si o sa va distrati de minune.

About the Author

2 thoughts on “Noua jucarie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.