Mogosoaia, Castel

Am fost nu de multa vreme in Mogosoia, la castel. Nu pot sa inteleg de ce pana acum nu am ajuns acolo, stau de atata timp in Bucuresti si nici macar nu cred ca auzisem pana de curand ca ar fi vreun castel in Mogosoia. Locatia este superba, plina de verdeata, foarte curata, linistita, aerisita si tot ce iti trebuie pentru o scurta plimbare de weekend. Castelul in sine nu este deschis pentru vizita, nici nu stiu daca sunt asa multe lucruri de arta in el pe care ai putea sa le admiri, dar se merita sa mergeti doar pentru locatie in sine.

Ne-a placut extraordinar de mult cafeneaua din curte, probabil acolo este un restaurant pentru nunti care in timpul zilei sau a saptamanii se transforma intr-o cafenea. Este de-a dreptul superb sa bei o cafea cu privirea spre curtea interioara a castelului.

Va recomand cu caldura o vizita la Castel la Mogosoaia, chiar merita. Drumul il faci in aproximativ 45 de minute, recomand, daca va duceti in weekend, sa nu alegeti totusi soseaua de centura pentru ca este aglomerata, incercati prin prelungirea Ghencea. Repet, este un loc excelent de mers la o cafea sau la o scurta relaxare pentru a scapa de zumzetul orasului. Am sa va pun si un mic silde show din cele peste 1000 de poze pe care le-am facut sa va faceti o impresie.

About the Author

5 thoughts on “Mogosoaia, Castel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.