Ignoranti sau dezinformati?

La inceput o veste buna: aseara, el a avut ultima tura. IEEEEI! No more ture de noapte, de weekend, de seminoapte, de nimic, nu mai pleaca cand ti-e lumea mai draga (si nici macar nu e fotbalist), nu mai stau singura noaptea, gata cu “nu vin cu voi ca El lucreaza….”. De acum o sa lucreze si el ca un om normal.

Aceasta a fost stirea de ultima ora, acum revenim la ce ne doare.

Uitandu-ne la stirile de la Prima TV, Focus de la ora 18, parca, vedem ca azi aeroportul Henri Coanda a fost deschis catre vizitare, ca turistii au vazut diferite practici aviatice, niste avioane si au avut posibilitatea sa survoleze nordul capitalei in interiorul unui elicopter. Probabil contra unei sume de bani, dar nu lucrul acesta era important. Apoi, o alta stire a fost ca astazi, la Muzeul Taranului Roman, tot din capitala, a fost targul de Slow Food, organizat de nu mai stiu cine, cu preparate traditionale romanesti, targ prin care organizatorii au vrut sa le dea o lectie tuturor celor care apeleaza la mancarea de tip fast-food.

Acum, toti cei care ne cunosc mai bine si au stat cel putin o data de vorba cu noi, stiu ca El este innebunit de tot ce tine de aviatie, avioane, elicoptere, chestii care zboara, ca a vrut sa dea la Liceul de Aviatie din Bacau si sa isi construiasca o cariera ca pilot. De asemenea, la fel de bine se stie ca noi suntem gurmanzi si ca ne place sa fim la curent cu tot ce tine de mancare, tehnici de preparare a bucatelor samd.

Periodic, am mai aflat de tot felul de targuri de antichitati, de lucruri hand-made, de baluri cu nu stiu ce specific, de petreceri cu tematica anume, oferte in aticariate si multe altele asemenea lor. Problema este de despre absolut toate, fara exceptie, am aflat DUPA ce s-au incheiat, eventual am aflat cat de fain a fost si cat de bine s-au simtit participantii. Intrebarea mea este: de unde cititi fratilor de toate chestiile astea? De unde aflati de ele? Cum sunt marketate, sau poate nu marketate, dar cum sunt facute publice? Prin ce intermediu? Bai eu m-am saturat sa aflu de lucruri frumoase care se intampla in orasul in care stau, dupa ce ele au avut loc. Cum sufletul meu aflati de ele?????

Ce rost are sa stai intr-un oras atat de mare si cu atatea posibilitati de distractie, de invatat lucruri noi, de vazut lucruri frumoase, daca nu afli de ele in timp util (adica macar 30 de minute inainte de a incepe ca sa ai timp sa ajungi)???

Momentan, am o foarte mare dilema: suntem noi ignoranti? Sau informatia circula in mod dubios si nu ajunge la urechea oricui??

Is there o secret society in care sa afla toate evenimentele de genul celor desrise mai sus?

About the Author

Ea

Blonda pana-n maduva oaselor, care si-a descoperit de curand pasiunea pentru blogging, carti si lucruri tehnice.

7 thoughts on “Ignoranti sau dezinformati?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.