Revenire

Inainte de a ne certa ca nu am mai pus mana sa scriem de fooooarte mult timp (stim, stim, suntem naspa, dar macar recunoastem),  hadeti sa va spunem cam ce am mai facut in ultimul timp. Nu sunt scuze pentru absenta, dar…pot fi luate ca atare…:)

Incepem cu mine; am inceput sa lucrez in sfarsit pe ceva care imi place si ma atrage foarte tare, dar care imi si ocupa foarte foarte mult timp. Fiind un domeniu in care nu am mai activat “cu acte in regula” pana acum, invat lucruri noi pe zi ce trece. In alta ordine de idei imi astept nepotica si in continuare astept telefonul ala de la astistenta care imi zice ca Vlad a lesinat langa mamica:)) Am facut destul mde multe drumuri pe la Onesti in perioada asta, cam 1 pe luna, din diferite motive, ultimul fiind nunta unor foarte dragi prieteni, carora le si urma inca o data “Casa de Piatra!”.

El a fost avansat in postul sau si e ocupat cu preluarea de taskuri noi si care ii dau mai  mult sau mai putin batai de cap. Bineinteles am fost impreuna peste tot (Onesti, nunti, etc) si ne dorim din tot sufletul un concediu – probabil prin august.

Ei au fost castrati. Din pacate pentru ei, din fericire pentru noi, pentru ca o luasera razna rau de tot si nu te mai intelegei cu ei in casa.

Au mai fost si alte evenimente importante, dar vor fi detaliate in postarile urmatoare.

Motivul postarii de acum este ca in seara asta am participat la prima (sper sa nu gresesc) intilnire cu afiliatii organizata de 2parale.ro.  A avut loc la Kopel, un loc chiar dragut si destul de intim, de pe Sirenelor 87, pe la Mariott. Am citit despre initiativa lor marti si am zis sa mergem, nu aveam nimic de pierdut si oricum ne-ar fi prins bine o bere intr-o companie placuta. Si asa a fost!

Felicitari organizatorilor si Roxanei in mod deosebit, care a “moderat” intalnirea, asigurandu-se ca nimeni nu e lasat pe dinafara si ca fiecare afiliat discuta cu advertiserii care prezinta interes pentru el. Felicitari pentru inititiva – online-ul trebuie sa se transpuna si in offline la un moment dat – e foarte bine si util sa cunosti oamenii cu care lucrezi in mod personal si sa interactionezi cu ei. Noi ne-am inteles destul de bine cu reprezentantii Bitdefender, MarketOnline, si BuyBooks (care ne-au ajutat cu multe idei si sugestii si carora le multumim), dar si cu un afiliat, ca si noi, computerica.ro si un viitor afiliat, psihoterapie.net (spre marea noastra rusine avem o foarte mare problema in a retine numele de persoane in general ). Din pacate, au fost cam putin afiliati, dar, fiind la inceput ideea, poate in viitor se vor alatura mai multi.

Am facut si cateva poze, dar vor urma si ele postate in scurt timp (dureaza pana le scoatem din aparat ).

Cam asta a fost pe scurt luna de pauza, promitem ca de acum o sa fim mai constiinciosi si mai cuminti si nu o sa mai lasam sa treaca atat de mult timp fara sa scriem cate ceva despre noi.

About the Author

Ea

Blonda pana-n maduva oaselor, care si-a descoperit de curand pasiunea pentru blogging, carti si lucruri tehnice.

1 thought on “Revenire

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.