Scriere

Dragii mei, dupa cum probabil ati vazut in ultimul timp eu nu prea am fost prezent pe blog, cel putin in postari sau nu asa cum a fost ea. M-am hotarat sa mai zic si eu cate ceva pe aici, ca sa nu ziceti ca v-am parasit.

In primul rand suntem foarte fericiti ca am inceput iar sa scriem. Intr-adevar am avut o perioada mai plina dar fericita, ne-am plimbat, am facut o gramada de poze si ne-am luat tot felul de chestii, aici trebuie mentionat ca frigiderul nostru e plin de magneti decorativi.

O sa incercm sa va povestim cum a fost la Sighisoara desi am fost acum doua luni, despre cum a fost la Otopeni Air Show sau pe Transfagarasan. In plus avem sa va dam o gramada de retete, mancare usoara numai buna pentru zilele calduroase de vara. Avem o gramada de lucruri sa va spunem si DA o sa scriu si eu cu toate ca sunt sigur ca va place mai mult stilulĀ  ei. Eventual o sa ne impartim, eu va scriu despre retete si noile gadgeturi achizitionatea ea va povesteste despre locurile noi prin care am fost pentru a da acea nota pe care numai ea o poate transpune in scris.

Asa ca v-am pupat dragii mei si ne vedem mai tarziu.

About the Author

1 thought on “Scriere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.