Septembrie…

Dimineti de septembrie, cu aroma de cafea….stia Brenciu asta ce stia!  A inceput anotimpul nostru, toamna noastra, o revendicam noi in totalitate, nu mai lasam nimic pentru nimeni pentru ca ne face fericiti…! Si, din simplul instinct de conservare, incercam sa facem orice ca sa fim fericiti.

A venit mai devreme anul acesta, mai devreme decat ne asteptam, dar noua nu ne pare rau, din contra – abia asteptam sa ne plimbam prin parc si sa rascolim cu picioarele covorul de frunze rosiatice pe care toamna ni-l asterne dinainte. Si sa simtim parfumul florilor de toamna, sa ne bucuram de nuantele de pamantiu ale frunzelor, sa masuram cu ochii impaienjeniti de somn ploile morocanoase de dimineata si sa nu mai vrem sa iesim din casa, dar sa ne inconjuram de prieteni dragi si de cadura unor mari cani de ceai..

A zis bine Injineru’ “Opreste, Doamne, clipa cu care masori eternitatea!” Noi vrem sa fie doar toamna in viata noastra, sa ne bucuram din plin de lumina difuza de octobmrie si de frigul din diminetile de noiembrie, sa privim cu drag la soarele de septembrie, sa simtim ca renastem din caldura in frumusete. Nici o alta perioada nu are culori, lumini, tonuri si pete de culoare, asa cum le are toamna… Opreste-te o clipa si uita-te afara pe geam: verdele are  alta culoare, soarele are o alta lumina, frunzele sunt alergate mai repede de vant, norii sunt mai albi si mai pufosi.

Pentru noi toamna inseamna multe, desi avem blog si va lasam ne ne invadati viata 🙂 , avem si noi secretele noastre pe care le pastram doar pentru noi, unele dulci, altele amarui, altele…de toamna. Toamna asta va fi diferita, o simt in suflet, va fi mai buna, mai blanda, deosebita. Dar pentru asta, o sa tragem si noi putin, nu lasam totul la voia intamplarii. Nu intelegeti ce vrea sa spun? Mi se pare si logic, acum citind in urma tot ce am scris….

Vrem ca toamna asta sa ne indeplinim orice dorinta sau orice vis pe care il avem. Si vom incepe cu voi, prietenii nostri. Cu totii stiti ca ne mutam din garsoniera noastra micuta si care ne e foarte draga, intr-un loc mai mare, intr-un apartament mai mare, undeva cu mai mult loc (daca din 3 am ajuns 4 si am si crescut nu mai avem loc sa se desfasuram..). Si vrem sa stabilim de pe acum o intalnire cu Noi si cu Voi in noua casa – vrem sa o inauguram cu voi alaturi. Asa ca pe data de 17 septembrie va asteptam la noi, la noua adresa din buletin, in noua casa. Notati-va in agende, in telefoane, pe o hartie, oriunde, ca va asteptam de vineri pana duminica, sau cat va tine pe voi sa ne calcati pragul pentru prima oara. Alina, mai lasa nuntile ca ti-or fi ajuns, Kif, poate nu pleci pana atunci nicaieri, Sarma, poti sa vii de la Brasov, noi ne-am bucura, Alexandra, sa il tii si pe Alin pe aici pana atunci, si toti cei carora le suntem dragi si vor sa ne vada ca nu ne-au vazut de mult, sau doar ca nu ne-am vazut de vreo 2-3 zile, va asteptam pe la noi.

Acesta va fi inceputul toamnei noastre – un inceput cald, alaturi de prieteni, de povesti la o cana de cafea si de amintiri prafuite de timp.

About the Author

Ea

Blonda pana-n maduva oaselor, care si-a descoperit de curand pasiunea pentru blogging, carti si lucruri tehnice.

9 thoughts on “Septembrie…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.