Ce-ti doresti si ce se intampla? Ce inseamna E-learn.ro?

Daca va mai aduceti voi aminte dragii mei, pe la inceputul anului trecut, prin martie, aprilie, asa, am decis sa incep sa ma familiarizez cu unele programe de editare foto, cum ar fi Photoshop si Corel. Si, ca tot omul nascut in era digitala, care a fost primul pas? Sa caut tutorial de net, bineinteles.

Am inceput cu tutorialele video, pe care le intelege tot prostul, cele elementare, de baza, fara de care nici macar nu are rost sa deschizi Photoshop-u’. Dupa ce le-am facut pe alea de vreo cateva ori, si eram prea buna pentru ele (da, stiu, sunt modesta 🙂 de asta ma iubeste El) am inceput sa caut tutoriale scrise. Putin mai grele, cu din ce in ce mai putine poze, la care blonda de mine a inceput sa se incurce.

Capusoru’ asta mic si frumos pe care il stiti, in schimb, nu m-a lasat la greu si am razbatut. Si pe alea am inceput sa le invat, iar rezultatele nu s-au lasat asteptate mult timp.  Si voi puteti vedea o parte din rezultatele respective in galeria “Manipulate”, din galeria foto de aici de pe blog.

Cata satisfactie am avut cand am facut eu singura o imagine, doar din brush-uri, pe care mi-a admirat-o toata lumea!! Stiu ca a fost poate admiratie gratuita, dar nu mi-a pasat, chiar deloc. Eram si sunt si acum foarte mandra de mine si de ce am reusit sa fac. Mai ales ca eu cu partea tehnica mai prost (de fapt prost de tot, dar…) si ajunsesem chiar sa inteleg ce si despre ce vorbeau cei ce faceau tutorialele. Si chiar anticipam daca imi va fi usor sau nu.

Bineinteles ca deja ma vedeam vedeta DeviantArt-ului si nu imi mai incapeam in piele J Si intr-o zi, Kif (eternul si dragul de el) mi-a zis sa intreu pe un site, sa mai vad niste tutorial faine, bine facute, dupa care se mai ia si el din cand in cand. E-learn.ro. Este o comunitate de oameni pasionati in ale designului, aplicatiilor web si ai fotografiei, dar nu numai. Ce mi-a placut este ca am gasit o gama foarte larga de tutoriale, as putea sa spun chiar ca acolo este un toturial pentru oricine vrea sa invete ceva nou. Prin ajutorul acestei comunitati am reusit sa imi solidific cunostintele de Photoshop si chiar am inceput sa invat ceva web design.

La un moment dat ,intr-una din multele ore petrecute in fata calculatorului citind, facand si refacand tutoriale de pe E-learn, vazand ca toata comunitatea ma sprijina, ma asculta si imi raspunde la cele mai idioate intrebari (si credeti-ma ca pot sa pun intrebari care ii inchid si pe cei mai lucizi oameni), mi-am dorit sa fac parte din aceasta comunitate.

M-am intrebat, avand experienta sitului ea-si-el (sau altele), cum ar fi sa am in mana un site ca E-learn.ro, cum ar fi sa ai peste 1000 de oameni care te urmaresc zilnic, care dau pareri pertinente la tutorialele trimise de altii, cum ar fi sa fii obligat sa mentii un anumit calendar.

Ei, acum vom afla! De maine, E-learn.ro va intra sub egida noastra, il vom tine cum si cat de bine ne vom pricepe si vom avea grija ca el sa creasca si sa ajunga de 1000 de ori mai mare si mai ultil. Este o promisiune pe care ne-o luam fata de cei ce-l urmaresc constant, si un angajament pe care suntem bucurosi ca l-am putut lua.

Este primul lucru pe care ni l-am dorit si, in mai putin de un an, s-a intamplat. Este un cadou, mai ales acum in preajma sarbatorilor, care ne bucura si ne motiveaza in aceeasi masura.

Speram sa fie pe placul vostru!

About the Author

Ea

Blonda pana-n maduva oaselor, care si-a descoperit de curand pasiunea pentru blogging, carti si lucruri tehnice.

1 thought on “Ce-ti doresti si ce se intampla? Ce inseamna E-learn.ro?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.