Targul expozitonal

Am sa va povestesc pe scurt ce insemna prin ochii unui viitor mire un astfel de targ. Pe langa faptul ca mi s-a parut putin dezorganizat, cu standuri puse/acceptate in ultimul moment, doar de dragul de a face mai multi bani, oferta prezentata era destul de putin variata. Rochii erau, nu slava Domnului, dar erau, in schimb au stat foarte prost din punctul meu de vedere la capitolul bijuterii, incaltaminte, catering, articole vestimentare pentru barbati, aranjamente si muzica. De asemenea nu am prea fost incantati nici de “imparteala” expozitiei. Pentru cine nu stie, Expormariage s-a tinut la hotelul Marriot si la Palatul Parlamentului.

Nu are rost acum sa insir toate lucrurile care nu mi-au placut, o sa avem timp sa le discutam cu viitoarea nasica, care se ocupa de astfel de organizari, sa imi dau seama daca e normal sa te plmbi cu un pahar de plastic in mana toata expozitia fara sa fie un amarat de cos.

Sa trecem la lucruri mai frumoase. Nota 10 pentru Bijuteria La Rosa. Am avut norocul ca printre putinele standuri cu bijuterii sa se afle si preferata noasta. O prezentare foarte buna intr-un spatiu mic, iar materialele promotionale foarte inspirate, am primit un CD, destul de frumos inscriprionat si o carte de vizita. Mi s-a parut extraordinar, nu a mai trebuit sa ma umplu din nou cu macultura, chiar mai mult pe CD avem 3 cataloage destul de complete, lista de preturi si coordonatele de contact. Am reusit sa probam verighetele pe care le urmaream de ceva timp, Sphinx, ghici ce, nu ne-au placut. Nu-i nimic am gasit altceva cel putin la fel de frumos si care se aseaza excelent pe degetelele noastre.

Ea a reusit sa probeze cateva rochii si pot sa spun ca ii sta extraordinar, oricum sunt sigur ca o sa va povesteasca mai detaliat despre aceasta experienta. Eu, sincer sa fiu nu cred ca pot sa decid ce rochie ii vine mai bine, pentru ca fiecare are ceva special, ceva frumos, iar ea imbracata in mireasa e superba. Probabil ea vrea sa trec peste aceasta bariera psihologica, dar sincer sa fiu nu prea vreau.

Am ajuns intr-un tarziu acasa cu un morman de flayere, o gramada de reviste si un CD. Uimitor gandurile nu sunt chiar imprastiate, adica te astepti ca o astfel de expozitie sa iti intoarca gandurile cu fundul in sus, insa nu a fost chiar asa, probabil pentru ca aveam ceva mai multe asteptari, insa a fost o experienta bine venita pentru marele nostru eveniment.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.