Veste

Dragii nostri, a venit si momentul in care sa dezvaluim vestea (pe care probabil ca ati aflat-o pana acum) despre care v-am zis acum cateva zile…. Ne-am logodit! In sfarsit El si-a luat inima in dinti si a pus intrebarea, iar eu de emotie nu am mai putut sa il santajez sau sa il intreb nimic, asa ca am zis “da”, parintii erau de fata, asa ca nici unul dintre noi nu-si mai poate retrage cuvintele inapoi. Vorba ceea: “cartile au fost facute” (asta era vorba sau bat campii??)

Glumeam mai sus, dar cert este ca suntem fericiti, bucurosi ca ne-am gasit, increzatori in viitor, mandri de parintii pe care ii avem si care ne sprijina necontenit si fara tagada chiar si acum. La fel de fericiti suntem si pentru ca avem in jurul nostru prieteni, oameni care ne sunt si le suntem dragi, si care ne accepta asa cum suntem.

Sentimentele au fost de nedescris, nu as putea niciodata sa pun in cuvinte emotia simtita in momentul in care m-a cerut, si nici nu as vrea sa o fac – simt ca as margini in vreun fel sentimentul, si ar fi ultimul lucru pe care as vrea sa il fac. Si, daca ma gandesc mai bine, chiar daca as gasi cuvintele potrivite sa va transpun emotia si fericirea simtite, nu cred ca as face-o… unele lucruri vreau sa le tin doar pentru noi, inchise atent in cutiuta in care am primit inelul. Le simt mai speciale asa, sunt doar ale noastre si as vrea ca doar noi sa ne bucuram de ele.

Dar ce va putem spune este ca in continuare suntem fericiti (si raciti, dar prefer sa zic doar fericiti), eu cel putin plutesc pe un norisor… iar El se incurca in cablurile de la electronice, deci este emotionat si el. Ei nu prea reactioneaza la astfel de vesti, asa ca nu ma apteptam la nimic, dar macar nu ma mai respinge Charlie, asa ca ma simt acceptata in familie.

Voi incerca din rasputeri ca sa nu transform blogul intr-un jurnal de organizare a unei nunti, dar la cate sunt de discutat si intrebat (si la cat preconizez ca o sa ma enervez…) s-ar putea sa inclin pe panta asta.. 🙂

Deocamdata va pupam si va uram sa fiti cel putin la fel de friciti ca noi!

About the Author

Ea

Blonda pana-n maduva oaselor, care si-a descoperit de curand pasiunea pentru blogging, carti si lucruri tehnice.

3 thoughts on “Veste

  • […] Veste Tue Jan 04, 2011 12:15 pm Dragii nostri, a venit si momentul in care sa dezvaluim vestea (pe care probabil ca ati aflat-o pana acum) despre care v-am zis acum cateva zile…. Ne-am logodit! In sfarsit El si-a luat inima in dinti si a pus intrebarea, iar eu de emotie nu am mai putut sa il santajez sau sa il intreb […] […]

  • Author gravatar

   :)) Stiu cum e si cu intrebarile, si cu discutiile, si cu nervii… Eu am inceput sa ma uit pe diverse forumuri si sincer am ajuns la concluzia ca nu am chef de organizat nunta perfecta, nu de alta, dar aia sigur nu iese, iar neuronii nu se mai regenereaza.
   Asa ca o sa ma multumesc cu mirele meu, rochie frumoasa, pantofi eleganti si comozi, coafura, machiaj si bijuterii rafinate si o petrecere distractiva. Nu o sa caut perfectiunea…

  • Author gravatar

   @Adina, cred ca e cea mai buna idee pe care am auzit-o pana acum:) Nu are rost sa te complici – daca te stresezi se va vedea si nimeni nu vrea sa vada miri “imbatraniti” de probleme. Nu vin florile roz, ci mov? Asta e, nu trebuie sa omori pe cineva pentru asta…. Dar o sa incep sa scriu un “Jurnal de nunta”, poate pentru cine o sa mai faca nunti, sa se inspire la capitolul “asa nu..” :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.