Optimism de primavara

In sfarsit o zi frumoasa de primavara.. Asta dupa ce aseara am zis ca vine iar batrana iarna peste noi. Adevarul este ca pe noi a cam inceput sa ne deprime vremea inchisa. Inainte nu era asa, insa acum abia asteptam sa iesim din starea asta de hibernare si sa ne plimbam, nu conteaza unde, ca iesim in oras sa ca luam masinuta si ajungem intr-un oras pe care nu l-am mai vazut. Asadar avem cateva planificari de facut, asta pe langa cele de nunta, dar sunt mai sigur ca ne vom descurca fara probleme. In plus anul asta sunt o gramada de concerte si trebuie sa ne intanlim cu o multime de oameni ceea ce nu poate decat sa ne aduca bucurii.

Trebuie sa va povestesc totusi cate ceva despre nunta, din punctul meu de vedere, pentru ca nu am avut timp sa scriu inca despre acest minuant eveniment ce urmeaza sa se intample in Octombrie, dar este evenimentul cheie pentru noi in anul 2011. In primul rand, asa cum zicea si Ea in cateva randuri avem un plan, si a fost extraordinar de bine sa vedem in primul rand ca acest plan se contureaza, dar si ca incepem sa acoperim incet-incet cate ceva din el. Ne mai apuca si pe noi din exasperarea, din varii motive, unele din ele explicate aici, insa noi suntem in 99% din timp optimisti, asa ca reusim sa trecem destul de repede peste orice impediment psihic care ar putea sa apara, chiar daca Ea mai are obiceiul sa intre in Yoda mode, eu sunt acolo sa o calmez in asa fel incat cuvinte din discutie sa aibe din nou sens.

Va ziceam mai sus ca vrem sa iesim, asa in curand asta o sa ajungem la Calin Events, am vazut o gramada de lucruri care ne intereseaza pe situl lor, dar vrem sa le vedem si in fata ca sa ne facem o idee si apoi o sa ne intoarcem cu o mica recenzie.

In alta ordine de idei, in luna lui martisor avem o gramada de aniversari a unor prieteni foarte dragi noua, asa ca dorim sa va spunem tuturor un cald si sincer La Multi Ani!

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.