Pleonasm: taximetristi prosti

Nu mai vorbim despre nunta ca am aflat de la Injineru ca de cand scriu de nunta el nu mai intra sa citeasca. Cred ca e complexat sau ceva (aici mi-o iau!) dar cum nu vreau ca cei din jurul meu sa sufere pe baza a ce scriu pe blog, am zis ca e mai bine sa mai schimb si eu subiectul. Nu mi-a fost greu sa gasesc unul – cum eu scriu din frustrare in frustrare, a fost de ajuns sa vin cu masina in dimineata asta pana la serviciu ca sa imi gasesc un subiect bun de scris. Asadar, despre ce vorbim astazi? Taximetristi.

Oooo, si cate am de zis, nu numai despre azi, ci asa, in general, fiind pusa atat in ipostaza de pieton cat si cea de sofer. Hai sa incepem asa: ii urasc atat de mult pe cei ce practica meseria asta, incat si pe Ciulea Punctro si Injineru daca ar fi taximetristi, i-as uri (si eu ii iubesc pe oamenii astia!!).

Pai cum fratica, fi-ti-ar capul ala prost, sa incerci sa imi tai calea pe proritatea mea si cand te intreb de sanatate, tu ma injuri?? Da’ tu crezi ca mama ta, daca ar fi stiut vita pe care o sa o aiba la usa, te-ar mai fi facut?, mai animalule! Si ce ai tu cu mama mea, mai pulifrici? O cunosti, te-a hranit in copilarie? Pai daca nu, bou biped ce esti tu cu tot neamul tau, de ce o amintesti in discutia noastra? Prietene, stai cuminte ca te joc in picioare, ca la o sarba moldoveneasca…. Prostule!

Poate ca pasajul de mai sus, va da o idee cam cat imi repugna oamenii astia. Si nu numai pentru ca imi taie calea, ci mai ales pentru ca in momentul in care il opreste politia ca il amendeze pentru ce a facut, incepe sa planga si sa se roage:  “Hai sefule, ca cu masina asta imi castig eu painea la copii. Cum le mai dau eu sa manance daca mata imi iei permisul?”

Pai mai imbecilitatea in persoana, ia zi-mi, inainte sa faci nefacuta nu ti-o trecut prin bostanul ala a tau ca daca o faci, te arde organu’? Acuma te dore, crucea ma-tii de imbecil… Las’ sa te doara! Sa mori in chinuri, fi-ti-ar capu’ ca si pe mine era sa ma omori o intersectie mai in urma cand mi-ai iesit pe rosu in fata. Fitofag ce esti!

Si de unde umilinta asta in fata organului, cand cu cateva momente in urma iti bagai si iti scoteai de-ai fi zis ca o facut ma-ta ditai centaurul! Sau organul e mai presus chiar si decat tine, zeul soselelor? Mira-m-as!

Am luat o zi aleatorie din calendar si m-am gandit cam ce am patit in ziua aia si cate la suta sunt din cauza taximetristilor. Uimitor, 90%. Daca e sa fiu la un pas de moarte de 5 ori intr-o zi, cu siguranta de 4 ori a fost din cauza unei nevertebrate la volanul unei furii galbene, care se plictisea. Nevertebrata se plictisea, nu furia galbena, ca sa fim intelesi.

Ce ziceti? Taximetristii – zei neincoronati, oameni obisnuiti cu un program flexibil de munca sau ameobe nenorocite ce ar trebui stalcite in picioare?

About the Author

Ea

Blonda pana-n maduva oaselor, care si-a descoperit de curand pasiunea pentru blogging, carti si lucruri tehnice.

11 thoughts on “Pleonasm: taximetristi prosti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.