Invitatii marca Ea-si-El

In cazul in care va intrebati ce mai fac Ea si El, ei bine, am fost ocupati cu invitatiile pentru marele eveniment din toamna, si probabil o sa mai fim ocupati ceva timp de acum incolo. Pentru cine nu este pus in tema, invitatiile le facem noi, cu manutele nostre, si sincer speram sa fie la fel de bine primite precum si bucuria noastra cand le vedem terminate. Am luat decizia de a le crea noi, pentru ca din 15 milioane de site-uri pe care am intrat sa alegem ceva aparte si ceva ce ne reprezinta, nu am reusit sa ajungem la niciun consens.

Dupa cum v-a spus si Ea in articolul precedent am intampinat cateva probleme, minore acum, dar care au dus la inlocuirea a ~150 de hartii perlate (sa stiti ca nici eu nu stiam ca exista), dar, cum se zice, tot raul spre bine. Miercuri am reusit si ne-am apucat cu adevarat de ele, iar ziua de sambata a fost de asamblat. Putem sa va spunem cu mana pe inima ca ce a iesit este superb si speram sa va placa si voua la fel de mult cum ne plac si noua. Unul din lucrurile extraordinare, este ca niciuna nu este la fel, pentru ca imaginatia noastra si uneori a lui Charlie si Yoda se “imprima” in fiecare element al invitatiilor.

[nggallery id=12]

About the Author

2 thoughts on “Invitatii marca Ea-si-El

  • Author gravatar

   Buna,
   fasii quilling sunt la magazinele de hobby de la firma Folia (oare acelea sunt cele folosite de voi?), aici in Cluj, parca vreo 20-30 de lei pachetul. Preturile s-au marit poate pentru ca tehnica quilling e tot mai populara. Eu nu am luat niciodata fasii, pe ale mele le tai din hartie A4, cu o ghilotina. Mai puteti incerca pe site-ul asta de produse quilling http://www.jjquilling.co.uk/Order. Fiind in uk cred ca ajung mai repede la noi, decat din state. Sau pe breslo am vazut ca vinde cineva fasii. Bafta! Eu n-am vandut niciodata fasii, dar in caz de unrgenta incerc sa va ajut.
   Anca,
   myquillingplanet.blogspot.com

   • Author gravatar

    Anca, multumim frumos de raspuns si de ajutor. 🙂 Nu am luat de la Folia, am luat de la Galeria Creativ din Brasov si ne-a dezamagit din multe puncte de vedere. Pana la urma, ne-am cumparat si noi un shredder in weekend si hartie si acum ne facem noi propriile fasii. Insa multumim de recomandari si de ajutor. Sa ai o zi frumoasa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.