Ingerii mor dimineata…

… si dupa ei, totul capata un alt inteles, un alt sens, un nou curs. Nimic nu mai tine o zi, o saptamana, o viata, totul dureaza un moment, o noapte, o secunda in care ai clipit. Dintr-o data, din feeria pe care ai avut-o in fata ochilor nu mai ramane nimic, totul se transforma, se urateste intr-un moment.

Ma intreb de multe ori de ce nu tinem minte fericirea mai mult de un moment, pe cand tristetea si suferinta te inconjoara o viata. Am gasit la un om drag pe blog indemnul de a gandi pozitiv in orice circumstanta. Mie dintotdeauna mi s-a parut un indemn spus de psihoterapeuti pacientilor de care le era teama ca ii vor strange de gat intr-un acces de furie intr-una din sedinte.

E greu sa iti pastrezi pozitivismul cand vezi in jurul tau numai tragedii si numai suferinta. Si este in special greu cand vezi ca sa contureaza tragedii si in tine, in sufletul tau pe care vroiai sa il tii departe de toate acestea.

De ce se schimba totul odata cu aparitia primelor raze de lumina din noua zi? De ce nu se tranforma perenitatea in efemeritate si de ce trebuie sa se intoarca totul cu susul in jos chiar mai inainte de a se intampla?

Ingerii mor dimineata si odata cu ei mor si visele tale…

About the Author

Ea

Blonda pana-n maduva oaselor, care si-a descoperit de curand pasiunea pentru blogging, carti si lucruri tehnice.

3 thoughts on “Ingerii mor dimineata…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.