O galusca

Va mai aduceti aminte de poll-ul facut acum ceva timp? Am aflat rezultatele! A fost o bucurie mai altfel decat cea ca am aflat ca e ok si dezvoltata corect si conform tuturor standardelor. A fost o bucurie ce da foarte repede si usor in implinire, in sentimentul ca este ceea ce ti-ai dorit sa fie. A fost o bucurie cu ceva in plus: cu rochite mici de printese, cu codite din par balai si moale ca suflul unei pisicute, cu fundite si dimineti in care te minunezi de cat e de frumoasa – e bucuria ca e fetita, asa cum ai visat.

Cu greu mi-am stapanit lacrimile in cabinetul doctoritei cand a zis ferm, cu ochii in monitorul echografului “sexul: feminin” si a trebuit sa o intreb de doua ori ca sa ma asigur ca e adevarat. Cand mi-am intors privirea de la ecranul pe care oricum nu intelegeam nimic spre El si l-am vazut cat este de emotionat si de bucuros, parca mai tare mi-a venit sa plang. Cred ca m-a vazut si doctorita, ca mi-a intins in servetel sa imi sterg lacrimile. Iar pe fata lui, am vazut un zambet asa cum doar o data am mai vazut pana atunci, la nunta noastra – doar ca de aceasta data a fost zambetul mandru si plin de caldura care spunea “sunt tata de fata”.

Ei, de acum incepe partea amuzanta: va dati seama ce inseama pentru o balanta sa ia o decizie cu privire la nume? Sau ce inseamna pentru un taur sa astepte ca o balanta sa se decida asupra acestui fapt??? Prevad ca o sa ne luam la bataie in curand. Asa ca, am venit cu o solutie: sa va invitam si pe voi sa ne spuneti parerea voastra, iar pentru stoarcerea de creieri noi va premiem!

Premiul este oferit de Marcel Cristocea Photography si consta intr-un voucher in valoare de 200 de lei pentru o sedinta foto, valabil pana la 31 iulie. Iar noi va oferim acest voucher daca veniti cu nume interesante pentru galushca noastra mica. De mentionat este ca vrem sa aiba doua nume, de care sa nu se poata face misto mai tarziu in viata, din moment ce nu am nimic cu ea, chiar incepe sa ne fie draga J Aaa, si inca ceva, puteti sa ne trimiteti mai multe sugestii, nu doar una si astfel sporesc sansele de a castiga voucherul. Alegerea va fi una subiectiva, insa nu va fi a noastra – veti vedea a cui va fi. 🙂

Asteptam propunerile voastre sub forma comentariilor la acest articol pana pe 6 mai, ora 23.59, ca sa aveti timp sa va si fotografiati pana cand expira voucherul.

About the Author

Ea

Blonda pana-n maduva oaselor, care si-a descoperit de curand pasiunea pentru blogging, carti si lucruri tehnice.

23 thoughts on “O galusca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.