Lazy Cat

Rezultate concurs

Lazy CatAsa cum va spuneam ieri, am intampinat cateva dificultati tehnice la extragerea pe care noi ne-am hotarat sa o facem, insa mai bine chiar si mai tarziu decat niciodata. Bine, tehnice este poate prea mult spus, insa dificultati au fost cu siguranta. ๐Ÿ™‚

Am vrut sa facem aceasta extragere sa fie una putinย  mai speciala, asa ca am implicat si membrii parosi ai familiei noastre in concurs. Si unde ar putea ei juca un rol mai important, decat la extragerea castigatorului? Miza a fost sa aleaga un biletel si sa il dea jos din pat, si putem spune ca in aproximativ 5 ore (adunate in 3 zile consecutive) su reusit sa faca si ei asta. Cumva, acum, random.org nu mai suna atat de rau si de plictisitor…

Noi suntem foarte fericiti totusi de rezultat si de felicitam castigatorul din toata inima si, sincer, abia astept sa ii vad pozele facute de Marcel Cristocea Photography, celui caruia ii si multumim pentru voucher, insa va invitam cu cea mai mare placere si cu cel mai candid zambet sa vedeti si Bloopers-urile, care sunt mortale!!!

Asadar, primul filmulet este cu Bloopers si in al doilea aveti extragerea! Sa ne spuneti cum vi se pare!! ๐Ÿ™‚

About the Author

Ea

Blonda pana-n maduva oaselor, care si-a descoperit de curand pasiunea pentru blogging, carti si lucruri tehnice.

2 thoughts on “Rezultate concurs

  • Author gravatar

   Bravo celor 2 actori (las’ ca vedeti voi ca nu m-ati ales – manusi de iarna va fac ๐Ÿ™‚ ) – si felicitari regizorilor/directorilor.

   bv Dorina – congratz.

   Va pup (si pe voi parosilor – nu, nu ma refer la EL) ๐Ÿ™‚

  • Author gravatar

   Dragilor, mi-ati inseninat seara ๐Ÿ™‚
   Multumesc pisoilui care a ales numele meu, iar voua va doresc sanatate, sa va bucurati de micul ingeras si sa va faca cel putin la fel de fericiti, cum ne face Darius pe noi!
   Va pup! ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.