Si noua ni se indoaie :)

Azi dimineata am facut un exercitiu de memorie (cam greu pentru mine…) si am reusit sa imi amintesc cand l-am intalnit pe Gog prima data. A fost anul trecut pe vremea asta, la conferinta TedxCluj, unde nu stiam pe nimeni si unde ma simteam putin… pierduta in spatiu. Singurii oameni pe care ii stiam erau Cristi Dascalu, cu care comunicasem intens pe mail, si domnul Ciulea, de care auzisem foarte multe de la Inji, insa pe care nu il intalnisem in faimoasa sa persoana niciodata. Ei, dupa cateva amabilitati, Cristi m-o lasat in mana destinului, ca omu’ avea o conferinta de organizat si tinut pe roate, insa inainte de a ma lasa de izbeliste, imi face cunostinta cu Ciulea si Gog (apropo, multumesc Cristi, cred ca nu ai stiut niciodata ce lucru fain ai facut cu ocazia asta!)

Ei, de atunci, nu pot sa zic ca m-am mai simtit ciudat sau ca nu imi gaseam locul. Am descoperit ca Dan si Gog sunt niste oameni super faini, alaturi de care nu puteai sa nu razi, sa nu te simti bine si sa nu ii simti apropiati tie, desi ii cunoasteam de cateva ore. Revenind la dragul nostru Gog, cu mana pe inima spun, si cu usoara jena, ca nu stiam cine era. Habar nu aveam ce talent are sau ce poate iesi pe pe mana lui. Pe mine personal m-a uimit cand, la finalul conferintei, dupa ce ni s-au dat niste pachetele de multumire pentru participare, el, fara sa deschida vreun pachet, a ghicit/citit/vazut (nu pot sa zic care dintre actiuni au fost de fapt) continutul cutiei cu pricina, spunand tot ce contineau, de la marimea obiectelor, pana la culoarea lor. M-a uimit aceasta mica demonstratie a lui si abia asteptam sa ajung la un PC cu net, unde sa caut mai multe detalii despre el si ceea ce face.

Ce m-a impins sa fac aceasta rememorare? Faptul ca azi dimineata am primit un pachet! Dragul de Dan Dragii de Cristi si Dan, carora le multumesc foarte mult pentru ca s-au gandit si la mine si pe care ii imbratisez cu mare dor (mi-e dor de voi, ba!!!) mi-au trimis, fara sa sufle o vorba, o lingura marca Gog!! Vreau sa spun ca am deschis pachetul in posta, ca nu mai aveam rabdare, si am chiuit de s-or oprit tate functionarele sa se uite la mine cum dansez si rad! Mda, apoi am iesit repede din oficiul postal, ca sa nu isi mai faca cruci babele care isi luau pesemne pensiile.

Multumesc din suflet pentru cadou, multumesc ca v-am cunoscut si multumesc lui Gog ca face niste lucruri extraordinare! Ai lav iu bai clujenilor! (Dan, Lili, Cristi, Miruna si Sarma [pentru mine tot Sarma ramai!] ).

About the Author

Ea

Blonda pana-n maduva oaselor, care si-a descoperit de curand pasiunea pentru blogging, carti si lucruri tehnice.

6 thoughts on “Si noua ni se indoaie :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.