Prajituri pentru Sebastian

Sunt putine datile in care ne-am implicat in actiuni caritabile (din considerente de incredere), insa de fiecare data cand s-a intamplat am fost alaturi de Alexandra. Cum care Alexandra? Alexandra, co-onesteanca, care gateste de-ti ploua in gura si care are o inima cat toata Romania. Asa ca nu este de mirare ca si de data aceasta am zis hai! in prima secunda cand mi-a povestit despre actiunea de sambata.

Asadar, sambata, 22 martie, se tine un targ de prajituri in scop caritabil pentru Sebastian, care sufera de hipoacuzie eurosenzoriala bilaterala profunda. La varsta de 3 luni a primit acest diagnostic, iar parintilor li s-a recomandat sa ii puna proteze auditive intre 3-6 luni pentru a vedea daca se agraveaza sau stagneaza pierderea de auz. Sebastian are nevoie de un implat, iar momentul potrivit pentru acesta ar fi undeva la toamna, moment in care parintii isi doresc sa il poata face bilateral simultan, pentru ca trauma sa se produca doar o data, pentru ca tot protocolul de analize RMN, Computer Tomograf si alte investigatii sa se intample doar o data. Aicigasiti mai multe informatii despre cazul lui Sebastian.

Pe noi Dumnezeu ne-a binecuvantat cu o minune mica si sanatoasa, cu toate lucrurile la locul lor (si cu toate acestea numai noi stim noptile nedormite pentru o tuse pasagera), insa nici nu vreau sa imi imaginez cum te simti cand nasti un copil cu vreo problema, oricat de mica. Le admir curajul si taria parintilor, pentru ca daca ni s-ar fi intamplat noua, cred ca ma gaseati pe la Spitalul 9 pana acum.

Revenind la targul despre care va povesteam, lucrurile se intampla in felul urmator:

  • Tu, om care citesti aici, vrei sa ajuti si iti place sa gatesti, te apuci vineri si faci prajituri de casa. Negrese, briose, torturi, checuri, ce vrei tu si ce stii ca iti iese minunat de bun si te prezinti cu ele sambata dimineata, pe la 10 fara un sfert, laPiata Prosper cu ele numai bune de vandut.
  • Tu, om care citesti aici, vrei sa ajuti, dar nu stii/poti/ai cum sa gatesti, te trezesti sambata dimineata cu sentimentul ca vrei sa ajuti un copilas si vii pana la Piata Prosper, intre 10 si 13 sa cumperi prajituri de casa, facute de cei de mai sus. Puteti sa veniti si cu copii pentru ca toate prajiturile si torturile vor fi facute din ingrediente natural, fara aditivi si conservanti.

Produsele date spre vanzare nu vor avea un pret fix, fiecare va dona cat va putea, insa va garantez ca odata de gustati din brioseleAlexandrei va veti da si camasa de pe voi! Aici este pagina de Facebook a evenimentuluiorganizat, unde va rog sa dati un Join daca vreti sa veniti.

Va asteptam in numar cat mai mare, cu sau fara prajituri, dar cu dorinta de a ajuta!

P.S. Noi (eu si cu pitica) facem briose cu dovleac si scortisoara si cu banane si ciocolata si va asteptam sa le gustati.

About the Author

Ea

Blonda pana-n maduva oaselor, care si-a descoperit de curand pasiunea pentru blogging, carti si lucruri tehnice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.