Despre noi

Tot ce inseamna Ei Doi, este o poveste clasica de iubire, condimentata cu aprecieri, vorbe calde, vorbe aruncate la nervi and all in between. Ea, o persoana colerica, nebuna, ca orice alta fata de 25 de ani, inclinata spre creatie, carti si dans sportiv,  il reintalneste pe El, care are o gandire tehnica, analitica, inclinata spre rezolvarea tuturor problemelor, la 5 ani dupa ce s-au vazut ultima oara. El, la randul lui o remarca in multimea de oameni familiari si uita imediat de anii in care nu se putea suferi. In acea seara, in acele momente, in acel loc, au stiut ca nu ii va mai desparti nimeni niciodata.

Cam asa ar suna povestea noatra daca ar fi sa o incadram in niste tipare bine definite. Dar cum nici o poveste nu poate fi astefel catalogata, mai adaugam 2 pisici, Charlie si Yoda, plus schimbarile de job permanente ale Ei, in comparatie cu stabilitatea Lui, apartamentele schimbate “ca pe sosete”, masina care face mereu probleme, vesnica nemultumire cand vine vorba de Bucuresti, eterna nostalgie catre orasul natal, Onesti, aspiratiile catre o viata mai buna si calma si plina de respect, evenimentele importante din vietile amandurora si iese un cocktail de idei, conceptii si pareri, ce va fi pe placul oricarui iubitor de “condimente”..

In alte cuvinte – mai putine si mai concise, noi…suntem noi. Ne stim de aproximativ 10 ani, ne iubim nebuneste de 3 si am decis sa facem pasul cel mare cu putin timp in urma. In tot acest timp am avut cand sa ne luam doua pisici, sa crestem, sa invatam, dar mai ales am trait. Ne-am trait iubirea, ne-o traim inca.  Ne-am descoperit prieteni buni printre cei vechi si am invatat sa ii inlaturam pe cei care ne-au dezamagit.

Am invatat sa nu luam lucrurile de bune asa cum sunt, sa nu credem oamenii care par bine-intentionati, sa ne ferim de cei care vor sa ne ajute gratuit. Ne-am apropiat de familie si de ceea ce am luat drept valori in viata. Incercam sa fim oameni intr-un Bucuresti plin de animale. Si reusim!